Termenii și condițiile de utilizare.

Termeni si conditii de utilizare a website-ului www.ghidtenerife.ro :
Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.ghidtenerife.ro

Accesand sau utilizand website-ul www,ghidtenerife.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut si administrat de Mario Viajes SLU
Drepturile utilizatorului :
Utilizatorul www.ghidtenerife.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, tableta sau telefonul mobil sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.Obligatiile utilizatorului www.ghidtenerife.ro :
Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):
– aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice

– garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.

– neutilizarea site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.

– Interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii

– Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site.
Utilizatorul www.ghidtenerife.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.
Utilizatorul www.ghidtenerife.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
Utilizatorul www.ghidtenerife.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.
Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre Mario Viajes SLU la adresa [email protected]
​​​​​​​


Clauze de neraspundere :
Site-ul www.ghidtenerife.ro este un site cu continut informativ. Mario Viajes SLU nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii.

Mario Viajes SLU nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru Mario Viajes SLU

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea Mario Viajes SLU.

Mario Viajes SLU nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.ghidtenerife.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare :
Mario Viajes SLU  poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.ghidtenerife.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate

Urmărește-ne pe
Instagram
Intră în clubul nostru

Bucură-te de cele mai proaspete noutăți de pe insulă și de toate ofertele noastre.

Copyright © 2024. All rights reserved.