Ghidul complet al insulei Tenerife

Am creat Ghid Tenerife pentru persoanele care vor să cunoască mai bine particularitățile, curiozitățile și istoria insulei “eternei primăveri”.
“Ghid Tenerife” este proiectul nostru de suflet în care am investit toată experiența noastră acumulată în turism dar și în anii petrecuți pe insula Tenerife în care i-am explorat toate colțurile și i-am descoperit toate secretele. Noi suntem o echipă de ghizi tineri, veseli, a căror trăsături sunt implicarea, transparență, seriozitatea și determinarea. Modul în care am îmbinat calitatea, siguranța, respectul dar și abilitatea de a putea planifica în funcție de dorințele și caracteristicile individuale, ne-a adus aprecierea turiștilor noștri.

Din vârful vulcanului Teide și până la 30 de metri adâncime în Oceanul Atlantic, noi vă putem sfătui ce sa faceți și cum să vă organizați vacanța.

Istoria Ghid Tenerife

Ghid Tenerife a fost creat din pasiune pentru frumoasa insulă canariotă, fiind dedicat persoanelor care vor să viziteze și să cunoască mai bine particularitățile, curiozitățile și istoria insulei ‘‘eternei primăveri’’. 

În urmă cu 8 ani, dorința noastră de a putea oferi ajutor competent, dar și informații reale, autentice și pline de savoare canariotă tuturor turiștilor români care doreau să își transforme vacanța din Tenerife într-una memorabilă, s-a concretizat prin crearea conceptului “Ghid Tenerife”.

Acesta este proiectul nostru de suflet în care am investit toată experiența noastră acumulată în turism, dar și în anii petrecuți pe insulă în care am explorat fiecare parte și i-am descoperit toate secretele. Noi suntem o echipa de ghizi tineri, veseli, a căror trăsături definitorii sunt implicarea, transparența, seriozitatea și determinarea.  

Modul în care am îmbinat calitatea, siguranța, respectul, dar și abilitatea de a putea planifica în funcție de dorințele și nevoile individuale ne-a adus aprecierea turiștilor noștri.Din vârful vulcanului Teide, până la 30 de metri adâncime în Oceanul Atlantic, noi vă putem sfătui cum să va organizați vacanța.
​​​​​​​Haide să descoperim împreună paradisul Spaniei - suntem la un zâmbet distanță!

Echipa noastră

Cristina Dascălu

Marius Mihuț

Emma Stănescu

Cosmin Botea

Szabolcs Ban Gagyi

Aici poți fi tu

Contactează-ne
Urmărește-ne pe
Instagram
Intră în clubul nostru

Bucură-te de cele mai proaspete noutăți de pe insulă și de toate ofertele noastre.

Copyright © 2024. All rights reserved.